Overnachting

De camping Azu'rivage biedt met een oppervlakte van 6.5 hectare 330 schaduwrijke staanplaatsen aan:

Algemene verkoopvoorwaarden

Jouw RESERVERING in een stacaravan of staanplaats

Elk verblijf wordt geregistreerd voor zoverre de beschikbaarheid dit toelaat. Na ontvangst van uw reservering en voorschot versturen wij u een reserveringsbevestiging. De reservering is op naam en kan geenszins worden afgestaan of onderverhuurd. De persoon die de reservering uitvoert moet minstens 18 jaar zijn, juridisch in staat zijn om een contract te ondertekenen conform onderhavige verhuurvoorwaarden en om de waarheid en juistheid van de informatie te garanderen. Overigens moet deze persoon ook deelnemen aan het gereserveerde verblijf. De rechten van dit contract zijn niet overdraagbaar. Aanvragen voor reserveringen met minderjarigen die niet vergezeld zijn van een rechtstreekse wettelijke verantwoordelijke (vader of moeder) worden geweigerd.

Aankomst en Vertrek:

Aankomst en vertrek elke dag mogelijk!

Camping: de staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 14u00. Ze moeten worden vrijgemaakt voor 12u00. Verhuuraccomodaties: de stacaravans zijn beschikbaar vanaf 15u00. Het vertrek moet gebeuren voor 11u00. Gelieve ons op de hoogte te brengen als u later zal aankomen. De gereserveerde staanplaats of stacaravan wordt tot 48 uur na de voorziene aankomstdatum vrijgehouden. Indien u ons niet op de hoogte brengt, dan zullen wij na deze termijn opnieuw over de staanplaats beschikken. Bij een latere aankomst of vroeger vertrek dan de data vermeld op de reservering, wordt geen enkele terugbetaling uitgevoerd.

De Verhuring:

Onze staanplaatsen en verhuuraccomodaties zijn voorzien voor maximaal 6 personen (baby’s inbegrepen) en één enkele auto; uitsluitend voor de stacaravan 8 zijn maximaal 8 personen (baby’s inbegrepen) en één enkele wagen toegelaten. Camping: De reservering voor maximaal 6 personen omvat de staanplaats voor een tent of caravan, een voertuig en de toegang tot de diensten aan het onthaal en het sanitair. Verhuuraccomodatie: de verhuring omvat de stacaravan voor het aantal vermelde personen en de parkeerplaats voor een wagen. Bij aankomst wordt een waarborg van 250€ gevraagd (200€+50€). Deze waarborg wordt aan het einde van het verblijf terugbetaald, met afhouding van eventuele kosten voor ontbrekend materiaal, reparatie of degradatie. De eindschoonmaak is ten laste van de huurder. Een bijkomende tent is verboden op het terrein van de stacaravans. Indien de huurplaats niet proper en in perfecte staat wordt verlaten, dan wordt de waarborg van 50€ afgehouden als schoonmaakkosten.

Verblijfsreglement:

VOORSCHOT:

Staanplaats camping: 110 € vast bedrag + eventuele annulatieverzekering. Verhuuraccomodatie: 25 % van het totale verblijfsbedrag + eventuele annulatieverzekering. Na de ontvangst van uw reservering en uw voorschot, verzenden wij een reserveringsbevestiging.

RESTEREND BEDRAG VAN HET VERBLIJF:

Betaling van het resterende bedrag Verhuuraccomodatie: het resterende bedrag moet worden betaald 4 weken voor de aanvang van het verblijf. Staanplaats op de camping: het resterende bedrag van het verblijf moet worden betaald bij de aankomst op het terrein.

BEDENKTIJD:
Overeenkomstig artikel L.121-20-4 van het wetboek voor consumentenrecht, is het geheel van aangeboden diensten niet onderworpen aan het recht op bedenktijd voorzien in de artikels L.121-20 en volgende van het wetboek voor consumentenrecht. Bijgevolg zijn de bestelde diensten enkel onderworpen aan onderstaande annulatievoorwaarde.

Annulatie:

Door de klant: Ingeval van annulatie van de reservering zal de camping Azu’rivage de reeds betaalde sommen niet terugbetalen. Wij raden echter aan om een ANNULATIEVERZEKERING te nemen bij een reservering. (www.campez-couvert.com) campezcouvert

Door Azu'rivage: Ingeval van annulatie van een verblijf omwille van motieven die aan ons toe te schrijven zijn, dan zal de klant alle reeds betaalde sommen terugbetaald krijgen, met uitzondering van gevallen van overmacht waardoor wij moeten annuleren voor de veiligheid van de vakantiegangers.

VERZEKERING:

Klanten genieten tijdens hun verblijf een garantie voor burgerlijke aansprakelijkheid vanwege de uitbater voor alle lichamelijke of materiële schade die aan ons wordt toegeschreven. Het is aan de klant om, bij aankomst op de camping, ook zelf een geldige verzekering te hebben voor materiaal en burgerlijke aansprakelijkheid.