*** camping in de Landes

2020 : open van 8 april tot 13 september.

Onze familiecamping met 330 staanplaatsen bevindt zich aan de rand van het meer van Soustons in een bosrijke omgeving, op 10 km van eindeloze fijnezandstranden zoals o.m. de bekende badplaatsen van Messanges, Vieux-Boucau en Moliets.

Bij ons kan je genieten van een verwarmde zwembadzone (zwembad, kinderbad, jacuzzi, waterglijbaan) open van 01/06 tot 13/09 en een nieuwe speeltuin, een omnisportterrein en een bar.U kunt het meer met wateractiviteiten in de buurt van de camping ontdekken.Azu’rivage biedt veel vrijetijdsmogelijkheden met een verwarmde zwembaden (open van 01/06 tot 13/09): zwembad, kinderbad en jacuzzi; ludieke en sportactiviteiten: speelterrein voor kinderen, een omnisportterrein en natuurlijk.Ontdek de typische markten en avondmarkten, de ferias, de bals en dorpsfeesten, de befaamde ‘courses landaises’ of nog de regionale gastronomie.

Profiteer in juli en augustus tijdens de schoolvakanties van de gratis shuttledienst naar het strand! Activiteiten voor kinderen (5 x in voormiddag en 1 x in namiddag) en meetingmomenten voor jongeren (late namiddag)!

Acitiviteiten voor het hele gezin met veel plezier voor zowel jong als oud (clownavond, magie, petanque, dansavond... van 3 tot 5 avonden per week). Hier heb je alles voor een ontspannende vakantie tussen de oceaan, het meer en het bos, op 80 km van het Baskenland en de Spaanse grens, in een unieke bosrijke omgeving.