*** camping in de Landes

2018 : open van vrijdag 23 maart tot zondag 23 september.

Onze familiecamping met 330 staanplaatsen bevindt zich aan de rand van het meer van Soustons in een bosrijke omgeving, op 10 km van eindeloze fijnezandstranden zoals o.m. de bekende badplaatsen van Messanges, Vieux-Boucau en Moliets.

Bij ons kan je genieten van een verwarmde zwembadzone (zwembad, kinderbad, jacuzzi, waterglijbaan) open van 01/06 tot 15/09 en een nieuwe speeltuin, een omnisportterrein en een bar. Ontdek het meer en huur een kano, kajak of paddle aan Marc die op de camping zelf aanwezig is. Azu’rivage biedt veel vrijetijdsmogelijkheden met een verwarmde zwembaden (open van 01/06 tot 15/09): zwembad, kinderbad en jacuzzi; ludieke en sportactiviteiten: speelterrein voor kinderen, een omnisportterrein en natuurlijk ook nog watersportactiviteiten op het meer (verhuur van kano en paddle) Ontdek de typische markten en avondmarkten, de ferias, de bals en dorpsfeesten, de befaamde ‘courses landaises’ of nog de regionale gastronomie.

Profiteer in juli en augustus tijdens de schoolvakanties van de gratis shuttledienst naar het strand! Activiteiten voor kinderen (5 x in voormiddag en 1 x in namiddag) en meetingmomenten voor jongeren (late namiddag)!

Acitiviteiten voor het hele gezin met veel plezier voor zowel jong als oud (clownavond, magie, petanque, dansavond... van 3 tot 5 avonden per week). Hier heb je alles voor een ontspannende vakantie tussen de oceaan, het meer en het bos, op 80 km van het Baskenland en de Spaanse grens, in een unieke bosrijke omgeving.