Camping - Staanplaatsen

De camping telt 120 staanplaatsen voorbehouden voor tenten, caravans, campingcars en andere ingerichte voertuigen. De staanplaatsen, die zijn afgebakend met struiken, meten gemiddeld 100m² en bevinden zich hoofdzakelijk onder de dennenbomen en eiken. Je bent hier welkom met je tent, kampeerwagen, caravan... Voor de kampeerwagens is een platform voorzien om de reservoirs te ledigen en het waterreservoir bij te vullen. De elektriciteitsaansluiting is vrij toegankelijk en heeft een stroomsterkte van 10A of 16A; soms kan een adaptor noodzakelijk zijn. Je kan deze lenen aan de receptie (waarborg 20 €). Denk eraan om een verlengkabel mee te brengen.

Er zijn 5 sanitaire blokken verspreid over de hele camping, deze worden 3maal/dag gereinigd.

  • Collector voor chemische toiletten (Sanitair blok 6)
  • Cabines voor mindervaliden (sanitair blok 7)
  • Babyruimte (Sanitair blok 7)
  • Wasmachine, werkt met muntstukken, 4 € per wasbeurt. (Sanitair blok 3 en 7)

Mogelijkheid om koelvakken te huren (sanitair blok 2 en 7)

Box de 50L, sleutel ter beschikking aan de receptie, reservering is aanbevolen. Rechtstaande koelkasten van 130L kunnen op de staanplaats worden geplaatst, mits reservering. Honden, behalve categorie 1 en 2 toegelaten, vaccinatieboekje wordt gevraagd bij aankomst. (2 € per nacht)

Tarieven (pdf)

Aankomst en vertrek dagelijks mogelijk!

De staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 14u00 en moeten worden vrijgemaakt voor 12u00. Het is mogelijk om buiten de openingsuren van de receptie aan te komen. De slagboom aan de ingang kan tot 23u00 worden geopend. Gelieve ons telefonisch op de hoogte te brengen van een late aankomst. Onze staanplaatsen zijn voorzien voor maximaal 6 personen (baby’s inbegrepen) en een enkel voertuig. De reservering omvat de staanplaats voor de tent of de caravan, een voertuig en de toegang tot de infrastructuur (onthaal, zwembad van 01/06 tot 15/09, buiteninfrastructuur en het sanitair).

Verbijfsreglement:

VOORSCHOT voor een staanplaats op de camping: 110 € , + eventuele annulatiegarantie. RESTEREND BEDRAG VAN HET VERBLIJF: het resterend bedrag van het verblijf is te betalen de dag voor aankomst. Na de ontvangst van uw reservering en voorschot verzenden wij een reserveringsbevestiging.

Annulatie:

Ingeval van annulatie van je reservering: de camping Azu’rivage betaalt de reeds betaalde sommen niet terug. Wij raden aan om een ANNULATIEVERZEKERING te nemen bij de reservering. (www.campez-couvert.com) Raadpleeg onze Algemene Verkoopvoorwaarden voor meer info.