Boek
Beschikbaarheid / reservering Klantenzone Betalingsbalans
Van
Naar

Campingaccommodaties in de Landes

Camping Azu'rivage, met een oppervlakte van 6,5 hectare, voor 330 halfschaduwrijke plaatsen, biedt een breed aanbod aan mogelijkheden.

Voor een vakantie met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden, onze camping heeft zich in de loop der jaren aangepast aan uw behoeften en kan u nu verschillende soorten accommodaties aanbieden die ongetwijfeld aan uw eisen zullen voldoen.

​Aankomst en vertrek:

​Aankomst en vertrek is elke dag mogelijk!

Kampeerplaatsen: de kampeerplaatsen zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur. Ze moeten op de dag van uw vertrek voor 12.00 uur vrijgemaakt worden.

Huuraccommodatie: de stacaravans zijn beschikbaar vanaf 15.00 uur. Vertrekken moet voor 10:00 uur.

Laat het ons weten als uw aankomst vertraagd is. De gereserveerde staanplaats of huuraccommodatie wordt 48 uur vanaf de datum van uw aankomst in bewaring gehouden. Na deze periode kunnen wij, zonder kennisgeving van uw kant, opnieuw over de staanplaats beschikken. In geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek van de data vermeld op uw reservering, zal geen terugbetaling worden gedaan.


​De staanplaatsen:

Onze staanplaatsen, campings en huuraccommodaties, zijn ontworpen voor maximaal 6 personen (inclusief baby's) en één voertuig; maximaal 7 personen (inclusief baby's) voor een stacaravan van 7 en één voertuig.

Kampeerplaats: de reservering, voor maximaal 6 personen, omvat de staanplaats voor een tent of caravan, een voertuig en toegang tot de receptie en de sanitaire voorzieningen.

Huuraccommodatie: de huur omvat de stacaravan voor het aangegeven aantal personen en een parkeerplaats voor één auto. Een borg van € 275 zal worden gevraagd bij aankomst. (€ 200 + € 75). Deze borgsom zal aan het einde van uw verblijf worden terugbetaald, na aftrek van de kosten van eventueel ontbrekende uitrusting of herstel van schade. De eindschoonmaak is de verantwoordelijkheid van de huurder. Extra tent niet toegestaan op een stacaravanplaats. Indien de accommodatie niet schoon en in perfecte staat wordt achtergelaten, zal een borg van € 75 worden ingehouden voor schoonmaakkosten.


​Betaling van het verblijf::

​Storting:

Kampeerplaats : € 110 vast + eventuele annuleringsverzekering.

Huuraccommodatie: 25% van het totaalbedrag van het verblijf + annuleringsverzekering indien van toepassing. Na ontvangst van uw reservering en aanbetaling, sturen wij u een reserveringsbevestiging.


​Saldo van het verblijf: betaling van het saldo

Huuraccommodatie: het saldo dient 4 weken voor het begin van het verblijf te worden betaald.

Kampeerplaats: het saldo van het verblijf dient betaald te worden op de dag van uw aankomst op de kampeerplaats.