Boek
Beschikbaarheid / reservering Klantenzone Betalingsbalans
Van
Naar

Het meer en de wateractiviteiten

De directe toegang tot het meer van Soustons vanaf de camping Azu'Rivage zal al onze gasten kunnen bekoren. Deze uitgestrekte watervlakte is een unieke natuurlijke omgeving die u tijdens uw vakantie in de Landes de rust en sereniteit zal bieden die u zoekt. Het is de ideale plaats voor wie wil wandelen, vissen of kanoën, windsurfen of stand-up-paddle wil proberen.

La pointe des Vergnes, gelegen in het hart van de gemeente Soustons, is de long van het meer. Dit beboste park, bereikbaar via het fietspad en op slechts 4 km van de camping azu'rivage, is een idyllische plek voor een picknick met het gezin, om te genieten van het uitzicht op het meer van Soustons en om de natuurlijke rust te bewonderen van de plek waar de eekhoorns heer en meester zijn.

Le Ponton d'Azur: u kunt er makkelijk naartoe fietsen. Aan de noordoever van het meer van Soustons, in de stad Azur, ligt het drijvende ponton op slechts 1 km van camping Azu'Rivage. Het is een van de vele opmerkelijke plaatsen aan de zuidkust van de Landes. Het biedt een uniek uitzicht op het meer, ideaal voor een moment van ontsnapping en een foto-souvenir.

​Wateractiviteiten op het meer
Azur nautique voile (juli-augustus)
Een initiatie zeilen, op 50m van de camping, aan het ponton. Privé-lessen op afspraak met een gediplomeerde instructeur. Verhuur van waterfietsen, zeilboten en windsurfplanken.

Club de voile de Soustons Marensin
Base de Laurens, Centre de formation nautique Soustons, op 10 minuten fietsen van de camping. cvsm.org - Tel : 00 33 5 58 41 11 95 - cvsm.soustons@orange.fr

Evad'Sport au Centre Sportif de l'Isle Verte
Centre Sportif de l’isle verte, Avenue Labouyrie SOUSTONS, op 15 minuten fietsen van de camping. https://www.centrenautique-soustons.com - Tel : 00 33 5 58 41 43 00 - activites@isleverte.fr

​Vissen
Dit jaar heeft u besloten dat u gaat vissen tijdens uw vakantie!
Op het meer van Azur/Soustons, met een oppervlakte van 380 Ha, kunt u vissen op grote aantallen baarzen, zeelten, snoeken, forelbaarzen en snoekbaarzen.

Een viskaart is verplicht, als u die niet hebt, kunt u een viskaart voor een week kopen voor uw vakantie (geldig voor 7 opeenvolgende dagen, het hele jaar door verkrijgbaar). Verkooppunt: Bricorama in Soustons)

Aanmeren van boten
Er zijn geen regels van kracht voor het aanmeren van boten. Deze handeling valt volledig onder uw verantwoordelijkheid. U kunt echter ook met uw boot komen en deze op camping Azu'rivage, op het eiland, aanmeren.
Ontdek alle mogelijkheden voor het vissen op forel in de Landes.

Meer informatie op: http://www.peche-landes.com/